🍀 St. Patrick’s on xHamsterLive! 30-Days of Gold Membership for free when buying special packages! Get It Now
This is a print version of story Role play by tvslut69 from xHamster.com

Role play

Role play

1

Otvorila sam profil na jednom od domaćih sajtova za upoznavanje. Od prvog dana sam u pretincu nalazila gomile poruka. Uredno sam čitala sve poruke. Većinom su mi drkadžije pisale kako bi me jebali. Glupe poruke sam odmah brisala. Na one dosadne sam odgovarala, ali rijetko se koji dosadnjaković uspio naknadno pokazati zanimljivim. S muškarcima koji su me znali privući na prvu, najčešće bih završila u krevetu. Jednog dana, među hrpom poruka, našla se jedna posebno zanimljiva.
On: Vidim da ste zainteresirani za role play?
U opisu stvari koje me zanimaju sam navela i role play. Uostalom, život svake tetkice se svodi na igranje nekih uloga. Voljela sam biti žensko. Žene imaju pravo biti sve šta hoće. Dečki grade cijeli život svoj stil, a cure imaju pravo svaki dan biti d**gačije.
Porovjerila sam profil muškarca koji mi je poslao tu poruku. Za razliku od većine drkadžija, gospodin je imao uredno popunjen profil i sliku.
Ja: Zainteresirana sam.
On: Hoćeš li glumiti moju jebozovnu susjedu?
Ja: Ideja ti je dobra, ali možeš li mi malo bolje pojasniti o čemu se radi.
On: U mom susjedstvu stanuje gospođa na koju se strahovito palim. Kad sam vidio tvoju sliku u profilu, jako si me podsjetila na nju. Još kad sam vidio u profilu da si zainteresirana za role play, pomislio sam kako bi bilo lijepo da odglumiš nju za mene.
Poruka je bila jednostavna i iskrena. Jedino je na kraju poruke nedostajalo: platit ću ti. Takvi su muškarci. Svi su me smatrali kurvom i bili sigurni da ono što bi oni htjeli da uradim za njih moraju platiti. Ovaj nije tako mislio. Ili barem nije napisao.
Ja: Imaš li možda neku njenu sliku?
On: Odmah ću ti poslati.
Nakon nekoliko minuta, stigle su mi dvije slike. Bile su napravljene potajno.
Otvorila sam prvu sliku. On mene zajebava! pomislila sam. Poslao mi je sliku moje najdraže porno glumice Silvie Saint. Silvia je bila jedan od mojih uzora. Trudila sam se što više ličiti na nju, ali još više ponašati se kao ona. Njena vesela naivnost je palila muškarce, pa sam i ja na njenom rejtingu doživjela puno lijepih stvari. Ali kad sam pogledala malo bolje, shvatila sam da to ipak nije ona.
Na d**goj slici je gospođa sjedila s prijateljicom u kafiću. Kafić mi je bio poznat, pa sam zaključila da slika nije skinuta s neta. Nije ni čudo što mu se sviđa. rekla sam u sebi. Djelovala je jako pristojno, ali puna prikirvene seksualnosti. Njena seksipilnost je izbijala ispod, na prvi pogled, hladne površine. Lijepo oblikovana guza, bujne sise i debele usne. Umjetna plavuša. Kao ljubiteljica Silvie, imala sam periku baš kakvu je kosu ona imala. Imala sam i sličan kostim, ali verziju za porniće. To znači da je suknja bila puno kraća. Nosila je naušnice, ogrlicu i puno prstenja na rukama. Mislim da je mogu dosta dobro kopirati. rekla sam u sebi.
Ja. Liči mi na Silviu Saint.
On: Zato i skupljam Silvijine filmove i drkam zamišljajući da je to moja susjeda.
Ja: Kako joj je ime?
On: Branka.
Sjetila sam se moje kolegice Branke iz škole. Oblačila se jako seksi i bila mi je među prvim uzorima u oblačenju. Ali za razliku od Branke, ja sam bila drolja. Jebala sam se sa svakim, a ona je bila nedodirljiva. Nakon par godina čula sam da je i Branka postala drolja. Očito je ona mene kopirala u tome.

2

Dotjerala sam se najbolje što sam znala. Imala sam sve što mi je bilo potrebno. Perika je bila slična Brankinoj prirodnoj kosi. Ona se šminkala jednostavno, ali ja sam se našminkala puno intenzivnije. Imala sam prsten za svaki prst, kao i ona. Oduvjek su mi se sviđale žene koje nose puno prstenja. Izabrala sam decentan parfem, kakve obično koriste žene njenih godina. Suknja mi je bila kraća nego njena, ali to je za ovu priliku bilo savršeno. Bile smo iste visine pa sam smjela obući visoke pete. Stavila sam najveće umjetne sise koje sam imala.
Tako sređena sjela sam u auto. Dogovorili smo susret na parkiralištu ispred njegove zgrade. Vozila sam polako. Htjela sam ga vidjeti prije nego se nađem s njim oči u oči. I htjela sam biti sigurna da je samo on u igri. Već sam par puta doživjela da bi me jedan muškaraca namamio, a onda bi me dočekalo cijelo društvo. Nemam ja ništa protiv redaljki, ali volim kad znam unaprijed šta me čeka.
Muškarac je stajao sam na parkiralištu. Sam je. rekla sam u sebi. Sparkirala sam auto i polako izašla. Krenula sam prema njemu, tipičnim hodom kojeg sam naučila gledajući Silviu.
Iznenadio se kad me ugledao.
"Vi ste Silvija?"
"Neznam zašto me svi zovu Silvija. Ja sam Branka." rekla sam.
Odlučila sam glumiti ulogu nedodirljive, kakva je bila Branka iz moje škole.
"Vjerujem vam." rekao je spetljano.
"Evo vam moja osobna, pa provjerite." rekla sam i pružila mu osobnu iskaznicu.
Nije to bila prava osobna iskaznica, nego lažnjak. Bila sam uvjerena da on neće provjeravati, ali on je uzeo iskaznicu i pogledao je. Odavno sam napravila tu iskaznicu tako da sam isprintala na naljepnicu moju osobnu iskaznicu, ali sam ubacila d**ge slike. Da nebi bilo zabune, iskaznica je imala dvije iste strane. Na prednoj strani je bila moja slika kako pušim kurac, a na stražnjoj kako me dva frajera jebu. Naljepnicu sam naljepila na običnu plastičnu iskaznicu.
Imala sam na isti način napravljenu i lažnu putovnicu. Mjesto za vize je bilo popunjeno fotografijama iz pornića koje sam snimila. Uz fotografiju je bio naziv filma i datum kad sam ga snimila.
"Dosta je bilo gledanja." rekla sam i uzela mu osobnu iskaznicu iz ruke.
Zbunjeno me pogledao i nesigurno rekao:
"Idemo."
"Kuda me vodiš?" upitala sam ga.
Zbunio se još više.
"Tu stanujem. Imam stan." rekao je.
"Svi kažu da imaju stan, a ustvari apartman iznajmljen na par sati. Puno sam puta pušila tu foru."
"Ali..." počeo je nespretno.
"Radije ću popušiti na parkiralištu, nego ići u tko zna čiji stan."
Nevozno sam se osvrtala oko sebe. Još uvijek nisam bila sigurna da je sam.
"I tko zna koga sve u stanu ima." rekla sam. "Nebi mi bilo prvi put da završim na redaljci."
Nije znao šta bi rekao, pa sam morala preuzeti inicijativu.
"U redu! Pristajem ići s tobom."
Krenuli smo prema ulazu. Kad smo ušli u haustor, on je upalilo svijetlo.
"Neću svijetlo! Ja sam udana. Neću se pokazivati svima da sam išla s vama u stan. Neću da se o meni priča da sam kurva."
"Oprosti."
"Čekat ćemo da se ugasi."
Vratila sam se na ulicu i stala ispod najbližeg stabla. Izvadila sam iz torbice cigaretu i zapalila je. On je stajao i opčinjeno me gledao. Oči su mu kružile po mom tijelu. Bila sam ispunjenje njegovih snova. Ali ja sam glumila nedodirljivost. Možda se na trenutke pitao da li će mu se snovi ispuniti ili će opet morati upaliti maštu kako bi mogao drkati.
Ja sam pričala kao za sebe, ali dovoljno glasno da me i on mogao čuti.
"Stalno čujem te priče. Kurva! Ne želim to više čuti."
Ali stojeći tako na ulici, s cigaretom u pretjerano našminkanim usnama, izgledala sam kao prava kurva. Bar sam tu ulogu dobro naučila u životu. pomislila sam. Muškarci se pale na žene koje ponašanjem i oblačenjem liče na kurve. Kad sam to shvatila i naučila se ponašati, više nikad nisam oskudjevala s kurcima.
Svijetlo se napokon ugasilo. Bacila sam cigaretu i zgazila je štiklom.
"Vodi me!" rekla sam mu.
Otvorio je vrata haustora i nestali smo u mraku. Čuli su se samo otkucaji mojih štikli na stepenicama.
"Izvolite." rekao je otvarajući vrata stana.
Stan se kupao u diskretnom crvenom svijetlu, a crvenilo iz stana se izlilo i u prostor pred vratima.
"Vi mislite da ću ja ući u taj bordel?"
Stajala sam okupana crvenim svijetlom kao kurva u bordelu. Samo mi je još nedostajala štanga da se uhvatim za nju.
Gledao me zbunjeno. Na svaki njegov prijedlog ja sam sam imala prigovor.
"Ako želite, hoću." rekla sam i ponosno ušla. "Prošla sam ja i bordele."
Zatvorio je vrata i ponizno rekao.
"Izvolite sjesti."
S izrazom gađenja na licu sam pogledala mjesto gdje mi je ponudio da sjednem. Sjela sam kao da sjedam u govno, pazeći da ništa ne dotaknem golom kožom. Ali zbog toga sam morala suknju tako podići da mi je butina u čarapi bljesnula. On je uzdahnuo.
"Jeste li za neko piće?"
Držala sam se suzdržano ne želeći ništa dodirnuti.
"Želite me napiti i iskoristiti?" upitala sam ga.
Prije nego je išta uspio reći, ja sam dodala:
"Ni prvi ni zadnji. Može neko piće. I neka bude žestoko."
Gledala sam ga kako drhtavim prstima otvara bocu. Natočio mi je malo viskja u čašu, a onda ubacio kocku leda.
"Zar ste tako škrti?"
Opet sam ga zbunila.
"Mislila sam da ćete me ponuditi pićem, a ne samo s nekoliko kapi."
Shvatio je šta mu želim reći i natočio još pića u čašu. Nazdravili smo.
"Sviđate mi se." rekao je stidljivo.
"To čujem svaki dan od mnogih." odgovorila sam osorno. "Na poslu, u tramvaju, na ulici, u trgovini."
"Zaljubljen sam u vas." nastavio je hrabrije.
"Ne pričajte gluposti. Zar mislite da dajem pičke svakom tko mi kaže da je zaljubljen u mene? Davala sam prije, ali sad više nisam tako naivna. Svi su govorili da su zaljubljeni. Uvalili bi mi kurčinu i otišli."
"Ali ja..."
Otpila sam gutljaj s izrazom ljutnje na licu. On je bio totalno zbunjen mojim riječima.
"Vi mislite da sam kurva? Nisam više! Priznajem da sam se kurvala, ali više ne! Bar ne jeftino."
Gutljaj.
"Udana sam i vjerna, onoliko koliko mogu biti. Nekima moram dati pičke. U auto školi sam se davala. Tri puta sam polagala, a u komisiji su uvijek bila trojica. Položila sam vozački i više ne moram davati."
Gutljaj.
"Šefu dajem pičke, jer ću inače dobiti otkaz."
Okrenula sam se prema njemu i rekla:
"Bilo je još neki stvari, ali neću se valjda vama ispovjedati. Prošlu nedjelju sam se ispovjedila i sad sam čista. Ne želim to pokvariti i zato ti ne dam pičke."
"Nisam ni mislio..." opet je počeo, ali ja sam ga opet prekinula.
"Moja ti pička ne valja?"
Uvijek kad bi on pokušao progovoriti, ja bih ga prekinula nekim iznenadnim komentarom koji je raspaljivao maštu.
"Nisam to mislio."
"Jebao bi me u guzu? To može samo ako imaš veliki kurac. Malene ni ne osjećam da me jebu."
"Htio sam nešto d**go." rekao je napokon cijelu rečenicu.
"A što bi ti htio?" upitala sam ga, unoseći mu se u lice, dok sam mu rukom otkopčavala hlače.
"Ja bih vas htio poljubiti."
"Poljubiti i pojebati! To vam je svima pravilo."
"Ne..." počeo je tiho, ali sam ga prekinula.
"Ajme meni koliku kurčinu imaš! Veći vam je nego u onih crnaca iz mog susjedstva."
"Crnaca?"
"Susjeda je stan iznajmila crncima. Zamolila me da jednom mjesečno odem kod njih uzeti stanarinu. Prošla sam stotine kurčeva, ali nikad crnca. Htjela sam samo probati. Ne plaćaju redovito pa moram više puta na mjesec ići kod njih."
Raskopčala sam mu hlače i isukala kurac. Stajao je napet.
"Vaš mi se kurac sviđa. Sigurno je sladak."
Sagnula sam se i polizala ga.
"Slađi je nego sam mislila."
On je bio van sebe. Samo je mirno stajao i puštao da mu radim lijepe stvari.
"Baš ste pravi gospodin. Mislila sam da ćete me uhvatiti za glavu i ugurati mi ga do jaja u usta. To mi svi urade. Prošli tjedan me policajac zaustavio zbog prekršaja, pa me prisilio da mu pušim. Ugurao mi ga je do jaja. Davno sam naučila gutati do jaja, inače bih se ugušila koliko ste bezobrazni."
Kleknula sam i uzela ga u usta. Nije se usudio uhvatiti me za glavu da ne prekinem.
"Pomozite mi da ga progutam cijelog."
Uhvatio me za glavu i ugurao mi ga do jaja.


Story URL: https://jp.xhamster.com/stories/role-play-471645
コメントを投稿するには、またはしてください
スパマーがお客様のコンテンツにコメントした場合、コメントを表示して管理できるのはお客様のみです。 すべて消去
受信者 zoki71: ovo je vrh, možda niste shvatili poantu
Hvala na konstruktivnoj kritici.
3年前
返信
I ja kazem .. :/
3年前
返信
Znas ti i bolje price napisati, 3+
3年前
返信